Grunnkurs for alle førere som ønsker å jobbe med besøkshunder, terapihunder eller skolehunder

Dette kurset er et online teorikurs utviklet som et grunnkurs for alle som ønsker å jobbe med besøkshunder, terapihunder eller skolehunder. Kurset er ment som et introduksjonskurs der du lærer mye om hundens signaler, kommunikasjon, flere praktiske øvelser og tanken bak dyreassisterte intervensjoner. Dette er også et teorikurs som fungerer som del 1 av besøkshundkurset. Del 2 er en praktisk samling der man også går opp til praktisk prøve og egnethetsvurdering.

· July 1, 2020
Kristin Brænne
Kristin Brænne
@kristin.braenne
Read More
For en læringsrik uke! Vi startet Besøkshundkurs hos Dyrebar Omsorg på mandag, og har fordelt på tre kvelder hatt nyttige økter hvor vi har lært masse. Kurset er for alle som ønsker å bruke hund som besøkshund, terapihund og/eller skolehund. Hver bolk i kurset har vært etterfulgt av en kort quiz, for å se at vi virkelig har lært oss det vi skal. Fordi begge tobente her i hus jobber med miljøarbeid, har vi ofte tenkt at det hadde vært fint å kunne tilby dyreassisterte intervensjoner, fordi vi selv ser hvilket enormt utbytte vi får av samhandling med hunden vår. Under kursets teoretiske del har vi lært mye, også relevant for hundehold i seg selv. Vi har lært mer om kroppsspråk og signaler, allergi, helse, trening og sosialisering. Vi gleder oss masse til å ta del i den praktiske delen om ikke så lenge.
tove_helene1@hotmail.com
tove_helene1@hotmail.com
@username
Read More
- Gode tips til miljø trening og sosialisering - God og utdypende info om pelsallergi og forebygging - Utfyllende info om egnethetsvurdering av hund - Nyttig informasjon og viktige påminnelser om hvordan trene med hundene våre. Ikke bare fra hundens perspektiv men også vår egen påvirkning og ansvar under trening. - God informativ og grundig gjennomgang av en hunds signaler og viktigheten av å forstå disse, samt å kunne lese sin egen og andres hunder. - Gode tips og råd til enkle helsesjekk tips for hundene våre som vi kan gjøre ukentlig hjemme. - Man blir påminnet viktigheten av å kontinuerlig arbeide med relasjonen man har med sine hunder og betydningen denne relasjonen har for trening og samhandling med hunden. - God innføring i kommunikasjon og samhandling mellom mennesker med ulike bakgrunn, forståelse og erfaring. Hvordan man kan bli en bedre samtalepartner og bedre sin egen tilstedeværelse i ulike situasjoner. Absolutt alle ville hatt nytte av å gjennomgå denne teorien! Tusen takk!
Hege Jensen
Hege Jensen
@hege.jensen
Read More
Hei! Jeg har nå gjennomført kurset og syntes det var knall bra! Selv om jeg ikke kommer til å gå videre, dette fordi jeg ser at min hund ikke passer som besøkshund, så var det veldig mye læring og informasjon som jeg tenker alle hundeeiere har godt av å lære. Veldig nyttig (her blir man aldri utlært tror jeg) å lære om hundens signaler og kroppsspråk og hvordan de leser oss. Jeg likte også at de forklarte hvordan man får en god innlæring hos hund, med positiv forsterking/ negativ straff. I tillegg var kurset veldig informative på hundens helse, både mentalt og fysisk og hvordan vi som ansvarlige hundeeiere kan følge opp dette hjemme selv. :)) For de som ønsker å gå videre som besøkshud synes jeg kurset var veldig tilretteleggende på hvordan men legger opp besøket, hva man gjør i forkant for å forberede både hund og klient, og etter besøket. Veldig profesjonelt og utrolig mye viktig kunnskap som var i dette kurset. Anbefales virkelig videre. Tusen takk for at jeg fikk lov til å ta dette kurset. Diplomen skal rammes inn!! Vennlig hilsen Hege Jensen og gårdshunden Sam
Maigunn Lorentzen
Maigunn Lorentzen
@maigunn.lorentzen
Read More
Hei! Jeg har nå tatt dette og jeg lærte mye både hund og mennesker. Og det er godt å vite at et dyr som en hund kan glede så mye for et menneske. Jeg tok dette kurset på mobilen og det gikk helt fint! 😀
Arina Risholt
Arina Risholt
@arina.risholt
Read More
Som helsearbeider har jeg gjennom årene sett hvor mye dyr betyr for mennesker som har en litt anderledes hverdag eller opplevelse av livet. Mine hunder har vært en del av arbeidhverdagen min på flere plan, så det å kunne nå få muligheten til å sette seg inn i hundens signaler, lære mer om kommunikasjon og hvilken helsefremmende effekt dyr faktisk har blir utrolig spennende.
huskymax_borderwalter
huskymax_borderwalter
@huskymax_borderwalter
Read More
Vi har vært så heldige å få lov å ta Grunnkurset for alle som ønsker å jobbe med hunden som bruks-terapi og skolehunder😍 Dette er et kurs jeg har kikket på flere ganger og drømt om å ta, men som jeg ikke har fått rotet meg til før nå, men guri så gøy kurs det var! Jeg har lært enda mer om hundens signaler, helse, hva som må tenkes på i forhold til trening for besøkshund og smaken har bare forsterket seg etterhvert som jeg jobbet meg gjennom kurset!🤩 Godt forklart, quiz underveis så en vet man har fått med seg stoffet, @dyrebaromsorg , dette er dere gode på!🥰
casper_the_crazy_dog
casper_the_crazy_dog@casper_the_crazy_dog
Read More
Det jeg likte veldig godt var å lære mer om hundens signaler, selv om jeg tror jeg kjenner casper ganske godt i snart 7 år fikk jeg litt aha opplevelser. Ting som jeg kanskje trodde betydde en ting men kanskje betyr noe helt annet. Det jeg også likte veldig godt var å lære mere og bli mere bevisst på generelt er hundens helse , ja jeg veit casper har gått igjennom mye siden han var valp , alt fra patella x2 , tannsykdommer, rehabilitering og urin / prostata problemer så er det fortsatt ting selv en hønemor som løper til dyrlegen fort det er noe ikke tenker over i hverdagen . Etter å ha fullført kurset tenkte jeg på alt man burde tenke på / lære / sjekke fra hunden er valp . Eks fast helsesjekk på hunden fra topp til tå engang i uken . Casper elsker dyrlegene sine men det å eks. Sjekke tenner , ta på bein, mage osv er vel ikke så avslappende og noe han vil gjøre frivillig .
Camilla Suzann Nilsen
Camilla Suzann Nilsen
@camilla suzann.nilsen
Read More
Vel gjennomført online teorikurs fra @dyrebaromsorg - hvor vi har lært masse nyttig blandt annet om de forskjellige signalene hunden(e) gir til både oss og andre hunder noe vi syns var veldig lærerikt. Anbefales virkelig for deg som ønsker at akkurat din hund skal jobbe som besøkshund, og som vil bidra til å skape glede hos andre mennesker som trenger det I tillegg til alt det nyttige man lærer for å kunne bli en besøkshund, lærer man også å: ◭ 𝐊𝐣𝐞𝐧𝐧𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐡𝐮𝐧𝐝 𝐛𝐞𝐝𝐫𝐞 ◭ 𝐋𝐞𝐬𝐞 𝐬𝐢𝐠𝐧𝐚𝐥𝐞𝐧𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐡𝐮𝐧𝐝 𝐠𝐢𝐫 𝐝𝐞𝐠 𝐬𝐥𝐢𝐤 𝐚𝐭 𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐤𝐚𝐧 𝐡𝐚 𝐞𝐭 𝐞𝐧𝐝𝐚 𝐛𝐞𝐝𝐫𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐚𝐫𝐛𝐞𝐢𝐝 𝐬𝐚𝐦𝐦𝐞𝐧 Vennlig hilsen Camilla Suzann Nilsen & Bailey (Itsbaileythechihuahua)
Ida  Pettersen
Ida Pettersen
@ida.pettersen
Read More
Jeg har tenkt på at jeg har lyst til å trene unghunden vår til å bli besøkshund, så da dogfluencers kom med tilbudet klarte jeg ikke motstå. Kurset var spennende, interessant og nyttig, selv om Lothe bare er 1 år enda. Det som er ekstra bra med kurset er at man kan ta det akkurat når det passer en selv, og man kan se ting om igjen samt ta pauser underveis dersom det trengs. Mye god informasjon og quizen gjør at man må konsentrere seg litt ekstra. Flott kurs, anbefaler det virkelig til andre også.
 lothe_thebordercollie
lothe_thebordercollie
@ lothe_thebordercollie
Read More
Vi har fått være så heldige å få gjennomføre onlinekursert for de som ønsker å bli besøksvenner🐾 Dette kurset er både på norsk og engelsk, og du kan ta pauser underveis noe som er helt ypperlig for oss som har unghund i huset☺️ Kurset er nyttig for de som ønsker å bli besøks enn, men også for deg som ønsker å lære mer om hundens språk og helse, du får en fin gjennomgang av hvordan du kan ta helsesjekk på hunden din og kurset er fint å henge med på. Jeg vil anbefale kurset til alle som er interessert i hund og jeg skulle gjerne tatt dette kurset før jeg fikk valp selv fordi det er mye nyttig informasjon som kommer til nytte uansett om man tenker å trene hunden til å bli besøkshund eller ikke☺️ Vi gleder oss til fortsettelsen og til å ta del 2 av kurset🐾
Emilie Marie Madsen
Emilie Marie Madsen
@emilie marie.madsen
Read More
Jeg har vært intressert i detta kurset i mange år og sjekket ut muligheter for å få gjennomført det med huskyen🤩 Onlinekurs var virkelig en fulltreffer, håper på mer onlinekurs!🥰 Etter første delen ga dette absolutt mer smak og jeg lærte enda mer om hundens språk, hva en hund faktisk kan gjøre for et menneske psykisk og kurset var satt opp på en så god og forståelig måte at kurset ble slukt med en gang! Blir absolutt flere kurs hos dere! Og forhåpentligvis blir drømmen om besøkshund gjennomført i nærmeste fremtid😍 TUSEN TAKK! Potehilser fra fremtidig besøkshund husky Max, border collie Walter og matmor Emilie Marie❤️
Jessica Lien
Jessica Lien@jessica.lien
Read More
Hei kurset var helt fantastisk, selv om Casper ikle er egnet som besøkshund, alle hundeeiere burde gått igjennom dette kurset. Jeg lærte masse og er super glad for at jeg tok dette kurset.
Ida Renate Slettas
Ida Renate Slettas
@ida renate.slettas
Read More
Jeg tok kurset får å forstå hunden min bedre. Jeg lærte meg de dempende og stress signaler som hunden gir, jeg lærte også hvordan jeg kan utføre helsesjekk hjemme. Jeg likte best at jeg klarer å forstå hunden min bedre og selvfølgelig helsesjekk.
Tone Malina Brustad
Tone Malina Brustad@tone.brustad
Read More
Jeg har alltid hatt lyst til å lære mer om hundens språk og hvordan samhandle best med den. I framtiden ønsker jeg å utdanne meg videre. Jeg satt stor pris på å lære om hvor følsom og uttrykksfulle hunder er. Å bli bevisst på hva de faktisk forteller oss. Føler jeg nå har et grunnlag for å kjenne min ni år gamle hund enda bedre. For meg så var måten kurset var bygd opp veldig hjelpsomt i forhold til læring. Korte tekster, små quizzer og video gjorde at jeg fikk med meg mye nyttig.
Kristine Elvida Fredrikse
Kristine Elvida Fredrikse
@kristine elvida.fredrikse
Read More
Grunnen til at jeg ville ta dette kurset og kunne tenkt meg videre oppover er fordi jeg synes det virker så fantastisk og elsker å glede andre. Da finnes det ikke en bedre måte å gjøre det på. Jeg er ikke i jobb og derfor vært fint å kunne være besøksvenn.
Nicole Sylvia Madry
Nicole Sylvia Madry
@nicole sylvia.madry
Read More
Synes kurset var utrolig lærerikt og bra! Det mest nyttige jeg lærte var helsesjekk hos hund hjemme og mer om dempende signaler hos hunder. Det var ellers mye jeg kunne fra før. Mvh, Nicole & Alpha
Helene Strand
Helene Strand
@helene.strand
Read More
Jeg har nå fullført grunnkurset deres, og elsket det virkelig! Som hundetrener er jeg opptatt av videreutvikling for å hjelpe så mange som mulig med sitt hundehold, og ble derfor nysgjerrig på kurset deres❤️ Nå vil jeg definitivt trene opp min neste hund til å kunne bli en besøks-eller terapihund. Jeg likte også godt at AniCura var en del av kurset, slik at man som hundeeier kan bli flinkere til å se på sin egen hunds helse. Mvh. hundetrener_helene
Helga Lonne
Helga Lonne
@helga.lonne
Read More
Nå har jeg gjennomgått kurs del 1. For et lærerikt, spennende å engasjerende kurs. Veldig greit med videosnutter med praktisk trening. Direkte og konkrete tips for å gjennomføre trening av hund, område rundt og ikke minst hvordan tenke på hunden oppi alt. Veldig greit med litt info om helsen til hunden, puls, temp, pustefrekvens mm. Jeg lærte mer om hund i seg selv, ble tryggere som hundeeier og ikke minst kan bruke det jeg lærte på privaten også. Tusen takk for et helt topp kurs! Mvh Helga
Previous
Next
+134 enrolled
Not Enrolled
3500 Nok

Course Includes

  • 12 Lessons
  • 8 Quizzes
  • Course Certificate